Preko šezdeset godina, Fontana se bavi oblikovanjem čelika i stvaranjem proizvoda načinjenih od čelika koji su cijenjeni u cijelom svijetu. Pomoću tehnike i estetskog laboratorija,Fontana uspijeva kombinirati tradiciju i suvremenost , nudeći ne samo objekte , nego pravi način življenja . Iz godine u godinu , Fontana stvara najbolje peći na drva , koje su san svih ljubitelja hrane . Fontanini proizvodi kojima je posvećeno puno pažnje u oblikovanju detalja, te izrađeni od najkvalitetnijih materijala –pravi su primjeri izvrsnosti rođeni u znaku velikih talijanskih obrtničkih tradicija. Naš angažman prema kupcu je, stvoriti proizvode koji uvijek imaju za cilj pružiti koristan alat s kojim bi zadovoljili najviše standarde gastronomije i kulinarstva.

 

TIMELESS NORWEGIAN CRAFT

Jøtul peci, kamini i inserti od lijevanog željeza proizvode se u Norveškoj. Umjetnost borbe s hladnocom vec 160 godina uspješno spajamo s majstorskim zanatstvom. To je temelj naše pozicije kao tržišnog lidera i preferiranog izbora kupaca diljem svijeta koji žele najbolje proizvode.

10 GODINA GARANCIJE _NAJDUŽA GARANCIJA NA TRŽIŠTU

Našim kupcima želimo pružiti najbolje od najboljeg i stoga se svi naši proizvodi izra_uju rucno u Norveškoj, od najboljih materijala. Iznimna trajnost glavni je razlog zbog kojeg Jøtul nudi 10 godina jamstva - najduže na tržištu.

LIJEVANO ŽELJEZO _ PREFERIRANO GENERACIJAMA

Izbor proizvodnje naših proizvoda od lijevanog željeza temelji se iskljucivo na visokoj kvaliteti i trajnosti materijala. Jøtulove peci na drva ne gube oblik, vrata ostaju na mjestu, a šarke i mehanizmi zatvaranja ostaju pouzdani i nakon dugogodišnjeg korištenja. Dodatno, trajnost Jøtulovih proizvoda produžuju i rezervni dijelovi.

CISTO GRIJANJE IZ NORVEŠKE

Norveška je diljem svijeta poznata po svojem stavu prema održivosti i okolišu te su stoga naši zahtjevi oko emisije plinova najstroži na svijetu. To je razlog zašto Jøtul usavršava korištenje goriva i uvijek optimizira ucinak grijanja svojih proizvoda.

 

 

 

 

Povijest

U više od 30 godina grupa Seguin Duteriez je znatno je evoluirala u  sektoru grijanja na  drva :oni proizvode  ložišta, kaminske uloške, peći na drva ili na pelete. Ovaj razvoj je intenzivniji  u posljednjih nekoliko godina, dok proizvodnja u Seguinu i dalje dalje radi s plemenitim materijalima. Smješten u srcu regije Auvergne , danas je to velika  tvrtka koja zapošljava više od 100 ljudi, a ipak ostaje umjetnik i uvijek na službi svojim kupcima .

Pogled unaprijed

Kao predvodnik razvitka naprednih tehnologija, Seguin je pokrenuo inovacije, kao što su ložišta sa staklom na sve četiri strane, sustav dvostrukog izgaranja, te sedam godina  jamstva na sva ložišta od lijevanog željeza.

SEGUIN tvrtka prijatelj okoliša

Kada ste se odlučili za grijanje vašeg doma drvetom, opredijelili ste se  da zaštitite okoliš . Mi smatramo da treba igrati aktivnu ulogu u ekološkom izazovu - očuvanju prirode ..


Tvrtka usredotočuje svoje napore na recirkulaciju rabljenih industrijskih voda, izolaciju prostora u kojima se živi , korištenje recikliranog papira i stvaranje tehnika izgaranja - koje možemo nazvati i ekološkima.

Od izbora lijevanog željeza do pažljivog i pedantnog sklapanja ložišta  djelatnici Seguin Duterieza opetovano ponavljaju "Kvaliteta je dužnost" , a sve sa jednostavnim ciljem za Vas : "Učinite svoj kamin srcem vašeg doma".

Nizak utrošak energije
Uređaji "zatvorenog kruga"  za suvremene  domove.

Zašto ugraditi brtvljen uređaj sa dovodom vanjskog zraka (peć na pellet ili drvo, ložište ili uložak)?
 
Bez kisika, nema vatre.Funkcioniranje uređaja na kruta goriva   (ložište, peći ..) je potpomognuto vanjskim usisom zraka koji osigurava potreban dotok  kisika za izgaranje; te tako spriječava da kuća / prostorija bude pod podtlakom.

Danas kuća mora zadovoljavati strože standarde izolacije i uštede energije. Kako bi odgovorili na nove zahtjeve, veliki raspon Seguin peći i ložišta nude mogućnost da se ne koriste  zrak iz  prostoriji za sagorijevanje. Uređaji izravno uzimaju  svježi zrak izvana, kroz dovod izravno povezan s vanjskim zrakom ili  double-flow dimnjake .Uređaj radi kao zatvoren ( ili hermetički  krug" ). Seguin za ovu potrebu nudi različita rješenja .

 

 


 DIZAJNERSKI METALNI KAMINI I PEĆI


Naglasite vatru elegancijom i razboritošću; izazovite bojom u crno-bijelom okruženju; ne žrtvujte  savršenstvo oblika. Već više od 35 godina, otkad često predstavlja  Francusku na prestižnim domaćim ili međunarodnim sajmovima, JC Bordelet  se nametnuo kao nekonvencionalan , originalan brand, nagrađen brojnim nagradama, kao što je Janus dizajna. JC Bordelet  unapređuje proizvodnju uz stalno ovladavanje novim tehnikama obrade metala u svojoj radionici u Montpellieru, te ostaje nepobitna referenca u dizajnu kamina . Zaboravite na standardizaciju, dozvolite da Vas očaramo . Izazovite originalnost i počnite priču sa JC Bordelet 

 

Kreativna tvrtka

Godine 1976., dizajner JC Bordelet specijalizirao se u istraživanju i razvoju te proizvodnji dizajnerskih kamina. Vrlo brzo je našao svoje mjesto kao avangarda u dizajnu kamina ; integrirajući boje i ovladavajući savršenim tehnikama obrade metala . Od tada, filozofija se nije promijenila : ozbiljnost, inovativnost, znanje i pouzdanost su njegovi lajtmotiv , koji su mu postali neoboriva referenca. Ulaskom u Seguin Group , 2006. godine, koji dijeli slične vrijednosti, tvrtka JC Bordelet proširila je svoju mrežu , odlučujući svoje kreacije učiniti dostupne svima .

 

Odvažnost i odlučnost za stvaranje dizajnerskih kamina


Savršeno ovladavanje tehnikom obrade metala omogučava JC Bordelet postati nepobitna referenca u području dizajna metalnih kamina  i njihove proizvodnje .Stvaranje zahtijeva veliku hrabrost i uvjerenje da ustanu protiv konvencija. Tako je, od 1982. godine, Jean-Claude Bordelet nametnuo svoj stil i potpis : u predstavljanju na pariškom sajmu izložen je središnji kamin, obješen na vrhu dimne kupole  , otvoren na sve strane i lakiran u plavo. To je izazvalo senzaciju. Od tada, inovacije se nastavljaju i tvrtka se postavlja kao avangarda svoje struke: prilagodbe / izrada po mjeri , inovacije i napredne tehnike omogučuju tvrtki nova postignuća i proboje.

 

Smješten u regiji Rhône-Alpes AXIS tim za dizajn i razvoj radi na polju luksuznih ložišta dugi niz godina, i to je to znanje koje karakterizira AXIS ložišta kroz svoju dorađenu vanjštinu i ljepotu .
Ova stranica ima za cilj zadovoljiti Vaš rastući interes za naše proizvode, te pokazati napredak, dinamičnost i kreativnost našeg poslovanja

 

 Kamini i peći Caminetti Montegrappa pouzdani su proizvodi talijanske tehnologije s certifikatom. Garantiraju stil i udobnost, uz visoku izvedbu i nizak stupanj ispuštanja ugljičnog dioksida. Dođite i upoznajte se s tvrtkom Caminetti Montegrappa kod ovlaštenih distributera ili putem web stranice:
Tehnologija i kvaliteta minimalne potrošnje i maksimalnog toplinskog učinka


 

Filozofija

Arcadia Fire   nudi cjelovita rješenja za sve keramičke peći na drva i individualnim potrebama u svakom sustavu  za grijanje na drva . Uz to dolazi veliko iskustvo  stručnog  osoblja, koji su Vam na raspolaganju za savjet oko keramičkih akumulacijskih peći u Italiji ili u bilo kojoj zemlji izvoza. Naši proizvode prodaju i ugrađuju samo profesionalni monteri koji jamče, da će prilikom instalacije zadovoljiti sve  potrebne specifikacije


Arcadia Fire Tvrtka je davatelj "ključ u ruke"sistema, a mi  sve svoje proizvode isporučujemo iz svojih   skladišta kako bi našim kupcima olakšali brzu i kvalitetnu uslugu.

Arcadia Fire  se zalaže za kvalitetu, a svi naši proizvodi  i trgovačka roba zadovoljavaju suvremene standarde i norme.                                  

Koncept pouzdanosti i kontinuiteta je od ogromne važnosti. Pouzdanost u smislu naših proizvoda, ne samo u proizvodnji, nego i u naknadnoj uporabi proizvoda, te zaštiti okoliša. Kontinuitet u odnosu na standarde kvalitete, koji se stalno održava i provjerava , kao i dostupnosti proizvoda potrebnih za održavanje, čak i nakon što je prošlo mnogo godina  od kupnje .

Veliki izložbeni prostor se nalazi na 11. ulici Enrico Fermi  11  u Bolzanu , i nudi svakom zainteresiranom klijentu mogućnost da  vidi naše proizvode, bilo instalirane ili kao pojedinačne dijelove. Od kamina na drva do akumulacijske  keramičke peći  , kazeta za ugradnju u kamine i kaljeva/keramičkih pločica, itd Mi   sve potrebne proizvode imamo" pod jednim krovom", pa - slobodno nas posjetite. Uvijek ste dobrodošli.

Kaminski ulošci / ložišta

Elegancija koja se primjećuje. Maksimalna vidljivost  vatre. Tehnička savršenost. Kaminski uložak sa staklom na jednoj ili dvije strane. Patentirani klizni mehanizam vrata za uloške / ložišta s podiznim vratima. Čišće staklo na vratima ložišta zbog sofisticirane tehnologije izgaranja. Mala visina ložišta  (s podesivim nogama ). Također dostupan sa kontrolom zraka za izgaranje Vitamatic.

 

 

 

 

 

Pravocrtno, moderno uz korištenje savršene tehnologije odlike su „Sparthermovog” programa „Linear”. Serija „Linear”odiše èistoæom i jednostavnošæu linija tako da ložište naglašava vatru, a ne obrnuto. Funkcionalnost ložišta dotjerana do krajnjih granica u skladu sa elegancijom njegovih linija bili su i ostat æe naš cilj. Dopustite si da Vas naši proizvodi oduševe i pomognu Vam otkriti ljepotu i eleganciju „Linear” dizajna primjerenog Vašem domu.Spartherm veæ godinama proizvodi ložišta prema najvišim standardima i zahtjevima kakvoæe. U skladu s time ponosni smo da možemo za naše proizvode dati peèat kvalitete kao garanciju za najbolje materijale i savršenu izradu koju vam predstavljamo  kroz naš program ložišta LINEAR.

SPARTHERM — THE FIRE COMPANY.