DIZAJNERSKI METALNI KAMINI I PEĆI


Naglasite vatru elegancijom i razboritošću; izazovite bojom u crno-bijelom okruženju; ne žrtvujte  savršenstvo oblika. Već više od 35 godina, otkad često predstavlja  Francusku na prestižnim domaćim ili međunarodnim sajmovima, JC Bordelet  se nametnuo kao nekonvencionalan , originalan brand, nagrađen brojnim nagradama, kao što je Janus dizajna. JC Bordelet  unapređuje proizvodnju uz stalno ovladavanje novim tehnikama obrade metala u svojoj radionici u Montpellieru, te ostaje nepobitna referenca u dizajnu kamina . Zaboravite na standardizaciju, dozvolite da Vas očaramo . Izazovite originalnost i počnite priču sa JC Bordelet 

 

Kreativna tvrtka

Godine 1976., dizajner JC Bordelet specijalizirao se u istraživanju i razvoju te proizvodnji dizajnerskih kamina. Vrlo brzo je našao svoje mjesto kao avangarda u dizajnu kamina ; integrirajući boje i ovladavajući savršenim tehnikama obrade metala . Od tada, filozofija se nije promijenila : ozbiljnost, inovativnost, znanje i pouzdanost su njegovi lajtmotiv , koji su mu postali neoboriva referenca. Ulaskom u Seguin Group , 2006. godine, koji dijeli slične vrijednosti, tvrtka JC Bordelet proširila je svoju mrežu , odlučujući svoje kreacije učiniti dostupne svima .

 

Odvažnost i odlučnost za stvaranje dizajnerskih kamina


Savršeno ovladavanje tehnikom obrade metala omogučava JC Bordelet postati nepobitna referenca u području dizajna metalnih kamina  i njihove proizvodnje .Stvaranje zahtijeva veliku hrabrost i uvjerenje da ustanu protiv konvencija. Tako je, od 1982. godine, Jean-Claude Bordelet nametnuo svoj stil i potpis : u predstavljanju na pariškom sajmu izložen je središnji kamin, obješen na vrhu dimne kupole  , otvoren na sve strane i lakiran u plavo. To je izazvalo senzaciju. Od tada, inovacije se nastavljaju i tvrtka se postavlja kao avangarda svoje struke: prilagodbe / izrada po mjeri , inovacije i napredne tehnike omogučuju tvrtki nova postignuća i proboje.