Filozofija

Arcadia Fire   nudi cjelovita rješenja za sve keramičke peći na drva i individualnim potrebama u svakom sustavu  za grijanje na drva . Uz to dolazi veliko iskustvo  stručnog  osoblja, koji su Vam na raspolaganju za savjet oko keramičkih akumulacijskih peći u Italiji ili u bilo kojoj zemlji izvoza. Naši proizvode prodaju i ugrađuju samo profesionalni monteri koji jamče, da će prilikom instalacije zadovoljiti sve  potrebne specifikacije


Arcadia Fire Tvrtka je davatelj "ključ u ruke"sistema, a mi  sve svoje proizvode isporučujemo iz svojih   skladišta kako bi našim kupcima olakšali brzu i kvalitetnu uslugu.

Arcadia Fire  se zalaže za kvalitetu, a svi naši proizvodi  i trgovačka roba zadovoljavaju suvremene standarde i norme.                                  

Koncept pouzdanosti i kontinuiteta je od ogromne važnosti. Pouzdanost u smislu naših proizvoda, ne samo u proizvodnji, nego i u naknadnoj uporabi proizvoda, te zaštiti okoliša. Kontinuitet u odnosu na standarde kvalitete, koji se stalno održava i provjerava , kao i dostupnosti proizvoda potrebnih za održavanje, čak i nakon što je prošlo mnogo godina  od kupnje .

Veliki izložbeni prostor se nalazi na 11. ulici Enrico Fermi  11  u Bolzanu , i nudi svakom zainteresiranom klijentu mogućnost da  vidi naše proizvode, bilo instalirane ili kao pojedinačne dijelove. Od kamina na drva do akumulacijske  keramičke peći  , kazeta za ugradnju u kamine i kaljeva/keramičkih pločica, itd Mi   sve potrebne proizvode imamo" pod jednim krovom", pa - slobodno nas posjetite. Uvijek ste dobrodošli.

Kaminski ulošci / ložišta

Elegancija koja se primjećuje. Maksimalna vidljivost  vatre. Tehnička savršenost. Kaminski uložak sa staklom na jednoj ili dvije strane. Patentirani klizni mehanizam vrata za uloške / ložišta s podiznim vratima. Čišće staklo na vratima ložišta zbog sofisticirane tehnologije izgaranja. Mala visina ložišta  (s podesivim nogama ). Također dostupan sa kontrolom zraka za izgaranje Vitamatic.