Ove godine, na 50. jubilarni FLORA ART , kao i mnogih godina prije „KAMINI I PEĆI KODRIĆ“, će uz svog dugogodišnjeg partnera „Samoborku“ uzeti učešće u izlaganju.

Za 50. rođendan FLORA ART-a predstavit ćemo, uz naše proizvode, i našeg najnovijeg partnera iz Italije, tvrtku FONTANA FORNI.

FONTANA FORNI je vodeći talijanski proizvođač čeličnih krušnih peći i roštilja, ne samo po širini asortimana, već i po neupitnoj kvaliteti svojih proizvoda.

Na poveznici FONTANA FORNI pronaći ćete sve artikle koje smo Vam u mogućnosti ponuditi, ali Vas pozivamo da nas posjetite kako bi se neposredno uvjerili u visoku kvalitetu i neosporan i dovitljiv dizajn.

KAMINI I PEĆI KODRIĆ predstavit će se sa klasično izvedenom krušnom peći , te dekorativnim vrtnim vatrama,  a SAMOBORKA, već  tradicionalno sa  najboljim betonskim opločenjima za Vaše vrtove, dvorišta, staze i pristupne putove.

Čekamo Vas na Bundeku od 25. – 31.svibnja !

Vaši „KAMINI I PEĆI KODRIĆ“ i „SAMOBORKA“

 

U terminu 12. – 22. veljače u Splitu je održan ADRIATIC GASTRO SHOW. Sajam je okupio najveće i najznačajnije izlagače iz područja gastronomije , vinarstva i turizma , te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora . „KAMINI I PEĆI KODRIĆ“  predstavili su novog partnera, talijansku tvrtku „FONTANA FORNI“  , vodeću u proizvodnji krušnih peći te roštilja kako za kućnu tako i za profesionalnu upotrebu .

{gallery}/Novosti/Gastro2015/{/gallery}

 

Detaljnije podatke o njihovim proizvodima možete pronaći na linku.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

 od 1906.  VATRA , TRADICIJA , POVJERENJE


Projektiramo, izrađujemo, dotjerujemo i postavljamo kaljeve peći i kamine prema željama kupaca i prilagođeno njihovom prostoru i stilu uređenja te nudimo neograničen broj modela. Uz naša otvorena ložišta nudimo i kamine Caminetti Montegrappa , Spartherm , Seguin , JC Bordelet , Axis , JØtul , Arcadia , Horus . Fontana Forni ,
Dru . . .
Širok raspon dobavljača osigurava nam zadovoljavanje gotovo svih želja i potreba koje pred nas postavi kupac .
Bilo da se radi o kaminima na drva , plin , bioetanol ili el. struju u mogućnosti smo ponuditi adekvatno rješenje .

Kako je sigurnost i zadovoljstvo korisnika uvijek na prvom mjestu , projektne zadatke uvijek rješavamo sa
punom ozbiljnošću , te nikada ne činimo ustupke improvizacijama .

Naši su uređaji vrhunske kvalitete , te se uz njihovu ugradnju nudi isto takav izolacijski materijal , te sav ostali materijal neophodan za ugradnju koji ispunjava najviše standarde.

Također , prodajemo građevinski materijal domaćeg proizvođača Samoborka, čiji smo dugogodišnji ekskluzivni partner. Ističemo i zastupstvo domaćeg proizvođača elektrotermičkih aparata i strojeva Kodrić iz Samobora.
Naše sjedište i proizvodnja nalaze se u samoborskom naselju Hrastina, a prodajni prostori nalaze se u Hrastini i u Zagrebu ( Remetinec ) .

U stoljetnoj obiteljskoj tradiciji usklađujemo obrt i umjetnost, kvalitetu i kreativnost te garantiramo sigurnost korisnicima i rado Vas savjetujemo. Pozivamo Vas da nam se obratite telefonski ili osobno u našim poslovnicama!